•  

   
   

  UUTISET

   
   
   
   
   
   
 • KANGASALAN HUUTIJÄRVELLE AVATTIIN VALTAVAN KOKOINEN KATUTAIDEPIHA!

  18.6.2022 juhlittiin tämän kesän suurimman katutaidekohteemme avajaisia Kangasalan Huutijärvellä! Tämä purkukiinteistö tunnetaan Tredun vanhana toimipisteenä. Kohteen löydät Lehtipuuntieltä, bussilla nro 40 pääset kätevästi Tampereelta (pysäkki nro 8052, Kirvesmiehentie).

   

  9000 neliön purkukiinteistön ulkoseinät ja piha-alue muuttuvat kesän aikana ammattitaiteilijoiden ja kaikille avoimien työpajojen myötä upeaksi taidegalleriaksi ja ajanviettopaikaksi. Alue on aina avoinna ja maksuton! Katutaidepihalla voi kuka tahansa vierailla koska tahansa ja käydä maalaamassa omia teoksia vapaille graffitiseinille, ja totta kai bongata alati kasvavaa katutaidetarjontaa.

   

  Alueelle on tulossa myös mm. skeittikamoja, leikkipaikkoja, pyöräily- ja skuuttiratoja, pihapelejä, Taidepihalta tuttu lasten kukkaistutusleikki ja paljon muuta! Perheille ja nuorille on omat tapahtumapihat.

   

  Seuraa meitä somessa @sirkusrakkauspumpum ja kuulet ensimmäisenä mitä kaikkea Huutijärvellä tapahtuu! Mm. 10.7. on luvassa (katu)taideralli, siitä lisää myöhemmin!

 • TULE MUKAAN NUORTEN KATUTAIDEPROJEKTIIN TARTOSSA!

  Olemme mukana järjestämässä suurta katutaidetapahtumaa Viron Tarttoon ja etsimme nyt nuoria mukaan tähän projektiin.

   

  Joukko nuoria (18-29v.) pääsee mukaan maksuttomaan projektiin, jossa toteutamme ison katutaidekohteen Tartossa paikallisten nuorten kanssa. Teokseen tehdään myös lisättyä todellisuutta!

   

  Ajankohta elo-syyskuun vaihde. Projekti on osallistujille maksuton ja se toteutetaan yhteistyössä Suomen Viron-instituutin, Diggiloo-hankkeen, Tampere-majan ja Operaatio Pirkanmaan kanssa.

   

  Ilmoittautumiset ja lisätiedot: sirkusrakkauspumpum@gmail.com

 • TULE MEILLE TÖIHIN!

  Etsimme tiimiimme:

  • media-alan harjoittelijaa tekemään tapahtuma-kuvausta ym. videomateriaalia
  • ohjaajaa tapahtumiin ja työpajoihin. Koulutamme tehtävään! Oma auto oltava käytössä. 
  Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää
  tai 0400 195 448/tuottaja Piritta Suominen
 • JÄRJESTETÄÄN YHDESSÄ HALLOWEEN-
  KULKUE!

  PumPum ja naamiaiskauppa Metkunen kutsuvat lapsiperheet ja koko kaupungin mukaan iloiseen naamiaisjuhlaan 29.10.2022! Maailmalla on nähty upeita Halloweenkulkueita, tehdään Tampereelle oma!

   

  Etsimme nyt yhteistyökumppaneita kuten yrityksiä, teattereita, harrastajaryhmiä ja muita innokkaita tahoja ja ihmisiä tekemään kanssamme huikean spektaakkelin.

  Ilmoittaudu mukaan täällä ja kerromme lisää!

   

   

  Inspiraatiota olemme hakeneet mm. New Yorkista 

   

 • TULE YHTEISTYÖ-
  KUMPPANIKSI 
  -LASTEN TAIDEPIHA-KONSEPTI LAAJENEE!

  Etsimme toimijoita jotka voivat olla mukana laajentamassa Lasten Taidepiha-konseptia uusille alueille Tampereella.

   

  Lasten Taidepiha on uudenlainen leikkipaikkakonsepti joka tuo kukkaistutusleikin, pienen esiintymislavan ja muita pop up-rakenteita leikkipuiston, pihamaan tai joutomaan yhteyteen.

   

  Katso lisää täältä 

 • 10-V. JUHLAVUODESTA JUTTUA 
  AAMULEHDESSÄ!

  Aamulehden jutussa tuottaja Piritta Suominen kertoo PumPumin 10v. juhlavuoden suunnitelmista ja mistä kaikki oikein alkoi 10 vuotta sitten!

   

  Lue (tilaajille) täältä