•  

   
   

  UUTISET

   
   
   
   
   
   
 • NUORI TAITEILIJA -HAKU KÄYNNISTYY 

  Nuori taiteilija, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus! Liitä mukaan muutama teoskuva (jos sinulla on sellaisia), ja kerro hieman itsestäsi ja tyylistäsi. Voit myös kuvailla sanallisesti mitä haluaisit maalata jos sinulla on valmis idea siitä.

   

  Muraalit maalataan kesäkuussa Kangasalan Huutijärvelle loppuvuodesta purettavan kiinteistön ulkoseiniin. Voit valita useista erikokoisista tiiliseinistä teoksellesi sopivimman. Maalausta varten on käytössä telineet, teoksen maksimikorkeus on 4-5 m. Maksamme palkkion ja lisäksi hoidamme majoituksen, ruuat ja matkakulut.

   

  Lisätiedot ja hakemukset osoitteeseen sirkusrakkauspumpum@gmail.com

   

  HAKUAIKAA 20.5. ASTI!

 • OPERAATIO PIRKANMAA:

  Kangasala Street Art –hanke käynnistyy purkukohdetaiteella!

   

  Tänäkin kesänä viedään katutaidetta kuntiin! Ensimmäisenä mukaan ehti purkukohdetaiteesta innostunut Kangasalan kaupunki, joka lähtee rakentamaan Operaatio Pirkanmaan tuella Kangasala Street Art -kokonaisuutta. Kaksivuotinen projekti käynnistetään vanhan purettavan ammattikoulun kiinteistössä Huutijärvellä ja se laajenee vuodelle 2023 Kangasalan keskustassa sijaitsevaan kerrostaloon.

   
  Huutijärvelle avautuu kesäkuussa 2022 katutaidekokonaisuus, jonka toteutukseen saavat osallistua kaikki kaupunkilaiset ja kaupungissa vierailevat!

   

  Lisätietoa tästä upeasta hankkeesta löydät tästä Kangasalan kaupungin tiedotteesta

   

  Lue lisää Operaatio Pirkanmaasta Hankkeet-sivulta


  www.operaatiopirkanmaa.fi/

 • TULE MEILLE TÖIHIN!

  Etsimme tiimiimme:

  • media-alan harjoittelijaa tekemään tapahtuma-kuvausta ym. videomateriaalia (harjoittelu on palkaton johtuen poikkeusajoista)
  • ohjaajaa tapahtumiin ja työpajoihin. Koulutamme tehtävään! Oma auto oltava käytössä. 
  Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää
  tai 0400 195 448/tuottaja Piritta Suominen
 • JÄRJESTETÄÄN YHDESSÄ HALLOWEEN-
  KULKUE!

  PumPum ja naamiaiskauppa Metkunen kutsuvat lapsiperheet ja koko kaupungin mukaan iloiseen naamiaisjuhlaan 29.10.2022! Maailmalla on nähty upeita Halloweenkulkueita, tehdään Tampereelle oma!

   

  Etsimme nyt yhteistyökumppaneita kuten yrityksiä, teattereita, harrastajaryhmiä ja muita innokkaita tahoja ja ihmisiä tekemään kanssamme huikean spektaakkelin.

  Ilmoittaudu mukaan täällä ja kerromme lisää!

   

   

  Inspiraatiota olemme hakeneet mm. New Yorkista 

   

 • PELLEPÄNDIN JUHLASHOW ON JO VARATTAVISSA!

  Juhlavuoden show on jo varattavissa sisä- ja ulkotapahtumiin kaikkialle Suomeen!

  Tämä vuosi onkin pelkkää synttäriä ja rokkijuhlaa! Luvassa on uusia leikkilauluja ja hulvatonta menoa kun PelleKapteeni ja PallePelle juhlistavat PumPumin 10v. juhlavuotta.

   

  Lisätietoa PellePändistä

 • TULE YHTEISTYÖ-
  KUMPPANIKSI 
  -LASTEN TAIDEPIHA-KONSEPTI LAAJENEE!

  Etsimme toimijoita jotka voivat olla mukana laajentamassa Lasten Taidepiha-konseptia uusille alueille Tampereella.

   

  Lasten Taidepiha on uudenlainen leikkipaikkakonsepti joka tuo kukkaistutusleikin, pienen esiintymislavan ja muita pop up-rakenteita leikkipuiston, pihamaan tai joutomaan yhteyteen.

   

  Katso lisää täältä 

 • 10-V. JUHLAVUODESTA JUTTUA 
  AAMULEHDESSÄ!

  Aamulehden jutussa tuottaja Piritta Suominen kertoo PumPumin 10v. juhlavuoden suunnitelmista ja mistä kaikki oikein alkoi 10 vuotta sitten!

   

  Lue (tilaajille) täältä