•  

  KATUTAIDE-

  TOIMINTA

   

   

   

   

 • Talvigraffitit

  Talvinen graffitikurssi

  Muokkasimme supersuositusta graffitityöpajastamme pop up -talviversion! Kurssin voi järjestää melkein missä vaan, sillä pystytämme kurssia varten pop up -vaneriseinät joihin maalataan.

   

  Kurssilla opitaan perusteet spraymaalaamisesta sekä spraymaalien monipuolinen ja oikeaoppinen käyttäminen. Meiltä saatte kaikkien tarvittavien taiteilutarvikkeiden lisäksi myös suojavarusteet vaatteille ja kengille, sekä tietysti ammattilaiset ohjaamaan.

   

  Hinnat alkaen 1000€ +alv24%

   

  Hinta sisältää maalattavat pinnat, maalit, suojavarusteet ja ohjauksen.

 • Graffitimaalaustyöpaja sisätiloihin

  Graffitihommia myös talvella!

   

  Sisätiloissa toteutettava graffitimaalaustyöpaja on monipuolinen kokonaisuus, joka sisältää myös omien graffitien suunnittelua, väritysgraffiteja ja paljon muuta kullekin ikätasolle sopivaksi muokattuna. Työpajassa maalataan graffiteja kankaalle, käytössä ovat vesiliukoiset sivellinmaalit ja muut tekniikat (ei spraymaali). Ei siis sotkuja eikä pahoja hajuja!

   

  Työpaja sopii hyvin toteutettavaksi esim. nuorisotiloilla, leireillä, kouluilla ja kaikenlaisissa sisätapahtumissa, ja on hauska tapa osallistaa isoja lapsiryhmiä!
  Ikäsuositus koululaisille alkaen 3.lk.

   

  Hinta alkaen 750€ (sis. alv 0%, luetaan tapahtumatoiminnaksi)

   

  Tästä voidaan tehdä myös useamman kerran kokonaisuus ja lisätä mukaan talvigraffitien maalaus ulkona (ks. Talvigraffitit)!
   

 • Graffitikurssit

  Graffitikurssilta perustiedot spraymaalaamiseen!

  Järjestämme graffitikursseja luvallisilla maalausseinillä. Suositusikä >10 v. Graffitikurssit ovat hauskaa tekemistä myös aikuisille!

   

  Meiltä saatte kaikkien tarvittavien taiteilutarvikkeiden lisäksi myös suojavaatteet kursseille, sekä tietysti ammattilaiset ohjaamaan. Kursseilla opitaan perusteet spraymaalaamisesta, spraymaalien monipuolinen ja oikeaoppinen käyttäminen, sekä erilaisten suutinten ja sapluunoiden hyödyntäminen seinämaalausten tekemisessä. Lisäksi kerromme lähiympäristön luvallisista maalauspaikoista, annamme vinkkejä maalausharrastukseen, ja opastamme tarvikehankinnoissa.

 • Graffitikurssipaketit

  Graffitisynttärit/-polttarit/-TYKY -tapahtumat

  Meiltä saat tilattua graffitikurssin myös juhliesi ohjelmanumeroksi! Graffitien maalaus on hauskaa, yllättävää tekemistä kaikenikäisille kaikenlaisiin juhliin, ja jää varmasti vieraiden mieleen. TYKY-tapahtumissa graffiteja tehdessä hiotaan myös tiimitaidot timanttiseksi!

   

  Järjestämme graffitikursseja luvallisilla maalausseinillä (Kaukajärvi, Pyynikki, Hiedanranta), sekä pop-up seinillä asiakkaiden luona. Suositusikä >10 v. Meiltä saat tarvittavat taiteilutarvikkeet, suojavaatteet, sekä tietysti ammattimaisen ohjauksen. Kursseilla opitaan monipuoliset perusteet spraymaalaamisesta, sekä seinämaalausten tekemisestä. Lisäksi saat meiltä vinkit maalausharrastuksen jatkamiseen.

   

  Kurssien hinta on 33,5€ / osallistuja (sis. alv. 24%). Minimiveloitus 335€. Lisämaksusta tuomme graffitikurssin kotipihaasi (jos mahdollista), alkaen +50€. Kysy lisää sirkusrakkauspumpum@gmail.com

 • Osallistavat katutaideprojektit

  Maalataan yhdessä katutaidetta!

  Meiltä saatte kaiken tarvittavan osallistaviin katutaideprojekteihin! Meillä on kokemusta monien erilaisten kohteiden osallistavista maalaushankkeista (mm. alikulkutunnelit, purkukohteet, nuorisotilat, koulut, työmaa-aidat, varastokontit, sekä monet muut vastaavat kohteet). Hoidamme ammattimaisesti projektien suunnittelun, lupaprosessit, tarvikehankinnat, maalausopetuksen, ja kaiken muun tarvittavan. Katutaide sopii kaikenikäisille lapsista senioreihin, ja meidän kanssa katutaidetta voidaan toteuttaa myös esteettömästi!

  Katso tästä videokooste Messukylän koulun alikulkutunnelin maalaamisesta!

  Lisää katutaidevideoita Youtube-kanavallamme.

 • Pop up -katutaide-

  tapahtumat

  Hauskaa katutaideohjelmaa yleisötapahtumiin ja juhliin!

  Meiltä tilattavissa pop up -katutaideohjelmaa kaikenkokoisiin yleisötapahtumiin. Tuomme mukanamme pop up -maalausseinät, taidetarvikkeet, suojavaatteet, sekä tietysti ammattimaiset ohjaajat. Hauskaa tekemistä synttäreille ja muihin juhliin, sekä yleisötapahtumiin. Tapahtumat voidaan toteuttaa esteettömästi.

  Katso tästä videokooste katutaidetapahtuman tunnelmista!

  Lisää katutaidevideoita Youtube-kanavallamme.

 • Ammattitaiteilijoiden teokset

  Ammattitaiteilijoiden tekemät upeat seinämaalaukset värittävät katukuvaa!

  Meiltä tilattavissa myös ammattitaiteilijoiden seinämaalaukset kaikenlaisiin kohteisiin. Meidän taiteilijoidemme kanssa projektien suunnittelu ja toteutus sujuu kätevästi. Ota yhteyttä, niin sovitaan tapauskohtaisesti juuri teidän kohteeseen sopiva teos!

 • #iloiset sähkökaapit

  Katutaideprojekti #iloisetsähkökaapit

  #iloisetsähkökaapit tuo taiteen Tampereen katukuvaan sadan värikkään sähkökaappiteoksen myötä 2019-2022. Taiteilijoina PiksuPics ja Elliina Peltoniemi.

  Erityiskoululaiset kuvittivat taiteilijoiden johdolla 20 kpl pieniä sähkönjakokaappeja koulureittiensä varrelta.

   

  Seuraa hankkeen etenemistä myös Instagramin puolella@sirkusrakkaupumpum !

   

  TEEMME SÄHKÖKAAPPITEOKSIA MYÖS YRITYKSILLE, YHTEISÖILLE JA TALOYHTIÖILLE 250 € /KPL + alv 24%

  Onko talonne tai toimipaikkanne lähellä sutattu sähkökaappi johon sopisi valitsemanne teeman mukainen katutaideteos?

  Ota yhteys sirkusrakkauspumpum@gmail.com / Tomi Lastunen p. 040 836 7137

   

  Yhteistyössä Tampereen Sähköverkko, Tampereen Taidemuseo, Kulttuurikasvatusyksikkö TAITE ja Tampereen kaupunki.

 • Taidetta purettaviin kiinteistöihin

  Purkukohteisiin piristystä ja hyötykäyttöä myös kiinteistöjen viimehetkille!

  Tyhjillään olevat, purkamista odottavat kiinteistöt sopivat hyvin taideteoksiksi, vaikka niillä ei muuta hyötykäyttöä enää olisikaan. Niihin voidaan toteuttaa osallistavia katutaideteoksia, tai ammattimaalarien teoksia. Hoidamme ammattimaisesti projektien suunnittelun, lupaprosessit, tarvikehankinnat ja kaiken muun tarvittavan.

 • Katutaide-konsulttipalvelut

  Kysy meiltä katutaiteesta!

  Meiltä saat apua kaikenlaisiin katutaideasioihin, kuten luvallisten maalauspaikkojen perustamiseen, maalaushankkeisiin, kaikenikäisten taideprojekteihin, julkisten teosten suunnitteluun ja lupien hankkimiseen, taidetarvikehankintoihin, yms! Meillä on kokemusta monista erilaisista kohteista ympäri suomen, ja katutaidetapahtumissamme on käynyt jo yli 7000 henkilöä.

 • Katutaideluennot ja piirustustyöpajat

  Katutaidetyöpajat sisätiloihin

  Järjestämme katutaideaiheista tekemistä myös sisätiloissa. Mielenkiintoiset katutaideopetukset ja graffitien piirtäminen sopii kaikenikäisille. Piirustustyöpajoissa opetellaan graffitien suunnittelua, sekä toteutusta tusseilla paperille. Luennoilla perehdytään katutaiteen ihmeelliseen maailmaan, erilaisiin tekniikoihin, historiaan ja nykytilaan Suomessa ja maailmalla. Työpajoihin tuomme itse kaikki tarvittavat taiteilutarvikkeet.