• TERVETULOA PIRKANMAAN SUURIMPAAN KATUTAIDEKOHTEESEEN HUUTIJÄRVEN KATUTAIDEPIHALLE!

  #huutijärvenkatutaidepiha #kangasalastreetart #pirkanmaavärityskirjana #taidettapurkukohteisiin #katutaidettakuntiin

  Alueen tuottajana ja konseptin kehittäjänä toimii Piritta Suominen, voit kysyä mitä vaan katutaidepihaan liittyvää whatsappilla 0400195448. Kaikenlainen taide ja toiminta on tervetullutta!

   

   

  9000 neliötä seinämaalauksia ja muuta taidetta nähtävillä yötä päivää! Ja valtavasti vapaata graffitiseinää niin aloittelijoille kuin graffitiammattilaisillekin.

   

  Tämä purkukiinteistö tunnetaan Tredun vanhana toimipisteenä. Kohteen löydät Lehtipuuntieltä Kangasalta, alueella on paljon parkkipaikkoja ja bussilla nro 40 pääset kätevästi Tampereelta (pysäkki nro 8052, Kirvesmiehentie). Pistä auto parkkiin ja kierrä rakennus kävellen, pyörillä, skuuteilla jne. Lasten sisäpihan puolelta löytyy mm. hauska ajorata!

   

  Purkukiinteistön ulkoseinät ja piha-alue muuttuivat kesän aikana ammattitaiteilijoiden ja kaikille avoimien työpajojen myötä upeaksi taidegalleriaksi ja ajanviettopaikaksi. Alue on aina avoinna ja maksuton! Katutaidepihalla voi kuka tahansa vierailla koska tahansa ja käydä maalaamassa omia teoksia vapaille graffitiseinille, ja totta kai bongata alati kasvavaa katutaidetarjontaa.

   

  Merkkaa meidät somejulkaisuihisi!

  @sirkusrakkauspumpum
  #huutijärvenkatutaidepiha
  #pirkanmaavärityskirjana
  #kangasalastreetart
  #taidettapurkukohteisiin