Pyörätuolitanssivat Pellet tanssittaa ja naurattaa!

SydänKaipaatteko uudenlaista, soveltavaa tekemistä talven juhliin? Lasten rakastamat pellet kiertävät laulattamassa ja tanssittamassa kaikenikäisiä eri puolilla Suomea. Pellejen ohjelmistossa on myös esteettömiä taidepajoja!

Yllätä yleisösi ja hämmästy! Tilaamalla Pändin ja tanssijoiden vauhdikkaita, taiturimaisia ja pähkähulluja yhteisesityksiä olet mukana edistämässä erityisliikuntaa ja uudenlaista kulttuuria joka on avointa kaikille!

Pellet ovat tanssineet ja hauskuuttaneet yleisön seassa ja lavalla niin Tampere talossa, Helsingin Tavastia klubilla kuin festivaaleillakin. Tanssimme myös messuilla, kongresseissa ja muissa tilaisuuksissa.

2017-2018 ohjelmistossa on myös PellePändin KatuShow jossa nähdään mitä kaikkea pyörätuolilla ja skeittilaudalla voikaan tehdä!

TILAA Pellejen ja Pyörätuolitanssijoiden yhteisshow:

Piritta Suominen
p.  0400 195 448
sposti: sirkusrakkauspumpum@gmail.com

 

Pirkanmaan pyörätuolitanssijoiden omat esitykset ja opetus

Sydän http://www.pirkanmaanpyoratuolitanssijat.fi

PumPumin pääyhteistyökumpani Pirkanmaan pyörätuolitanssijat tarjoilee tanssin taikaa ja huimaa osaamista huumorilla höystettynä, ryhmäesityksinä sekä duo- ja kombiparein. 

Pirpy tarjoaa Tampereella myös suosittua tanssiharrastusta eri tavoin liikuntarajoitteisille ihmisille. Treenit Hervannan vapaa-aikakeskuksessa keskiviikkoisin klo 15.00-17.00, tervetuloa!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vappu Pihlajamäki

wippu@hotmail.com

p. 046 5936453

 

PellePändin KatuShow!

KatuShowssa myös yleisö temppuilee!

Tanssitunti alkaa!

Tavastia: Tanssita tuolia - PellePändi & Pyörätuolitanssivat Pellet

Kansainvälisen Vammaisten päivän tapahtuma 3.12.2016