Tilaa PumPumin Joulupukki tapahtumiin ja jouluaaton jänniin hetkiin!

Pelleilyä, pyörätuolitemppuja, skeittausta ja hauskaa musisointia! Apuvälinemessuilla Tampereen Messukeksuksessa lauantaina :
klo 9.30 PelleShow
klo 12.30 Pellejen KatuShow (mm. pyörätuoliakrobatiaa)
klo 10-15 esteetön maalausseinä
Katso ohjelma : https://www.apuvaline.info/apuvaline/sivu.tmpl?sivu_id=7661;

Tilaa huippuhauska lastenorkesteri joulutapahtumaasi!

Herkkää ja hauskaa tunnelmointia samassa pellemäisessä paketissa! Tuttuja lasten suosikkijoululauluja sekä pellejen omia jouluisia lauluja.
Tilaa: sirkusrakkauspumpum@gmail.com / 0400 195 448 tai täytä tilauslomake: https://goo.gl/forms/JBSZP1gBRjeubFrw2

PellePändin levy on kaupoissa ennen joulua!

PumPum PellePändin levy on kaupoissa marras-joulukuun vaihteessa ja joulushow on nyt tilattavissa joulujuhlien vetonaulaksi! Pellet keikkailevat lastentapahtumissa kuin vanhainkodeissakin. Tilaa sirkusrakkauspumpum@gmail.com / 0400 195 448 tai täytä tilauslomake: https://goo.gl/forms/JBSZP1gBRjeubFrw2

Yli 300 neliön muraali valmistui Hervantaan!

Katutaideryhmä G-REX toteutti Tampereen ensimmäisen koko seinän kokoisen muraalin yhteistyöhankkeessa lastenkulttuuriyhdistys SirkusRakkausPumPumin kanssa. 

Seinämaalaus eli muraali talon päätyseinään maalattiin Hervannan Opiskelijankatu 21:ssa kolmen ammattikatutaiteilijan voimin. Keväällä projekti jatkuu vielä talon asukkaiden kanssa maalaustyöpajassa. 

Spraymaalimyynti siirtyy nettikauppaan

Sydän Koko perheen taiteiluun soveltuvien Sugar sokeriruokospraymaalien myynti Lielahden vadelmatarhalla loppuu 22.10. ja tuotteet siirtyvät myyntiin näille sivuille avattavaan nettikauppaan.

Tiedustelut: sirkusrakkauspumpum@gmail.com/ p. 0400 195 448

 

Kiitos kesän yleisölle!

Sydän GraffitiSirkus on ensikesän huippujuttu!
PumPumin katutaidetiimi ja 
#pellepändi kiittää kesän vilskeestä ja syvään kumartaa kaikille pienille ja suurille taiteilijoille, ihanille perheille, innokkaille isovanhemmille ja tilaajille! Luovuuden irtiottoja tehdään taas ensi keväänä!