Liity jäseneksi SirkusRakkausPumPum ry:hyn!

SydänTule mukaan mahdollistamaan ystäviä ja yllätyksiä kaikille liittymällä lastenkulttuuriyhdistys SirkusRakkausPumPum ry:n aktiivi- tai kannatusjäseneksi! Valitse sinulle sopiva liittymismuoto oheisesta linkistä.

Liittymismaksu vuonna 2017 on nolla euroa. Näin haluamme varmistaa että kaikilla on mahdollisuus osallistua vapaaehtoistoimintaan ja tukea jäsenyydellä toimintaa.  Liittyessäsi voit  lahjoittaa haluamasi tukisumman.

SydänAktiivijäsenenä olet mukana toteuttamassa tapahtumia! Kevät ja kesä 2017 tuo hauskoja hetkiä mm. katutaiteen parissa. katso lisää Vapaaehtoiseksi

SydänKannatusjäsenyys on hyvä tapa yksityisille ja yrityksille tukea esteetöntä lastenkulttuuria, erityisliikuntaa ja kaikille avoimia tapahtumia.

Jäseneksi voi liittyä täysi-ikäinen yksityinen henkilö, yritys tai taho. Vapaaehtoistoiminnan järjestämiseksi tarvitsemme tietoja myös mukana mahdollisesti tulevien lasten lukumäärästä ja iästä.

Kannatusmaksut (alk.10€) maksetaan tilille FI52 4726 0010 0781 16 (POP Pankki Kurikka). Lisää viestikenttään sana "kannatusmaksu". Kiitos tuestasi!

Yksityishenkilöiden liittymislomake

Yritysjäsenlomake